5 Ekim 2018 Cuma

Rosio Health Kit - Tansiyon aleti, termometre ve oksijen ölçeri bir arada sunuyor.

Rosio Health Kit, tansiyon aleti, termometre ve oksijen ölçeri bir arada sunuyor.

Sağlık hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Her geçen gün daha sağlıklı bir yaşamı nasıl yaşayacağımız sorusuna cevap arıyoruz. Daha sağlıklı bir insan olmak için hem yeme alışkanlıklarımızı hem de fiziksel alışkanlıklarımızı değiştiriyoruz. Rosio Health Kit ile tüm önemli veri ölçümlerinizi tek bir cihazla ölçebilirsiniz.
Tüm bunları Hayatı gerçekten yaşamak ve hayatlarımızın güzelliğini keşfetmek için yapıyoruz.
Fiziksel sağlığımızı takip edebilmek için çeşitli yaşamsal verilere ihtiyacımız var. Bunların en önemlileri tansiyon, diğer bir deyişle kan basıncımız, kanımızdaki oksijen seviyesi ve vücut ısımızdır.
Bu 3 önemli veri her zaman kontrol altında olmalıdır. Vücudumuz da gerçekleşen bir takım dengesizlikler bir dizi hastalığın belirtisi olabilir, ancak bazı kronik durumlarda da takip edilmelidir.
Rosio, bu 3 önemli veriyi güvenli bir şekilde ölçmenize ve dahili belleği sayesinde saklamanıza izin veren bir set tasarladı.
Ayrı ayrı kullanılabildiği gibi aynı zaman da birbiriyle iletişim kurabilen Rosio Health Kit,3 dil konuşabiliyor ve 90 ölçüme kadar kayıt alabiliyor.
Rosio Health Kit, sağlığınız için her yerde kullanılabilir ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rosio Skin Master ile mükemmel bir cilde sahip olmak ister misiniz ?

Rosio Skin Master ile mükemmel bir cilde sahip olmak ister misiniz ? Ücretsiz uygulamalar ve indirimli ürünler için standlarımızı, online...